2011. június 25.

5 arany és 2 ezüst a kupasorozaton

Az eredmények (1 - 6 helyezés):

 
NÉV VERSENYSZÁM KATEGÓRIA HELYEZÉS
Ifj. Ledneczki László Szelíd Trail Gyerek 1
Ifj. Ledneczki László Szelíd Pleasure Gyerek 1
Ledneczki Veronika Szelíd Pleasure Ifjúsági 3
Ledneczki Veronika Szelíd Trail Ifjúsági 2
Ledneczki László Jhones Trail Haladó 4
Csapó Sándor Spirit Pleasure Haladó 2
Csapó Sándor Spirit Trail Kezdő 6
Polányi Máté Spirit Trail Haladó 1
Herpai Lajos Jhones Trail Kezdő 1
Herpai Lajos Jhones Pleasure Kezdő 1
Bódis Bernadett Flóra Trail Kezdő 5A szervezők értékelése:

"Kedves Lovas Barátaink!

A hétvégén megrendezett Western Kupasorozat II. fordulójának eredménylistáját, valamint az összesített eredményeket hamarosan megtaláljátok a Western Kupasorozat hivatalos honlapján.

Egy rövid statisztika a versenyről: Összesen 35 ló-lovas páros indult a versenyen, 66 starttal. Örömteli látni, hogy a versenyzők egyre szervezettebben, nagyon komoly hozzáállással érkeznek a versenyekre. A Csámpai Lovassport Egyesület 8, a Varázs Lovas Sport Egyesület 7 versenyzővel képviseltette magát a hétvégén. A sok egyen ing, a csapatokat képviselő, és koordináló „csapatkapitányok" szervezett munkája példaértékű volt.

De hogy a lovakról is essék pár szó... Bizakodással tölt el, hogy új, tehetséges fiatal lovakat is megismerhettünk a hétvégi versenyen. Szabolcs Zsolt lovaglásában láthattuk China-t, egy 3 éves Appaloosa kancát, és Schaller Zoltán lovaglásában Miss Dun Runner-t, egy mindössze 2 éves Quarter Horse kancát. Szabolcs Zsolt - China párosítás a Western Pleasure haladó kategóriában az előkelő negyedik helyezettje, Schaller Zoltán - Miss Dun Runner páros a kezdő kategória harmadik helyezettje lett. Szintén az idei szezonban debütált a Csámpai Lovassport Egyesület színeiben TB Jhones, egy rendkívül nyugodt és kiegyensúlyozott versenyzést bemutató Quarter Horse fedezőmén. Herpai Lajos lovaglásában a kezdő Trail versenyszám első helyezettje lett 68,5 ponttal, és a Western Pleasure Kezdő versenyszám abszolút győztese lett a páros. Ugyan ezzel a lóval Ledneczki László Trail haladó versenyszámban az előkelő 4. helyezést érte el 64 ponttal. Mindegyik versenyző saját maga tréningezi a lovát, gratulálunk Nekik ez úton is!

A verseny korrekt, és szigorú bírálatáért köszönet illeti meg Horváth Szilvia Nemzeti Bírónkat, akinek felajánlásában a gyerek és ifjúsági kategóriák győztesei értékes tárgynyereményeket vehettek át.

Külön köszönet illeti meg a házigazdát, Kemény Viktort (Vityát). A Berri Lovarda minden szempontból kitett magáért a versenyrendezés tekintetében. Remek versenypálya, bemelegítő pálya, kényelmes boxok a lovaknak, szép környezet, kedves és segítőkész rendezői csapat biztosította a verseny magas színvonalát. Bízunk benne, hogy a mostani verseny egy hosszan tartó közös munka kezdetét indíthatja el, és sok hasonló jó versenyen vehetünk részt a Berri Lovardában.

Sok profi fotóssal is találkozhattunk a hétvégén, az ő képeiket is bizonyára hamarosan megtaláljátok a fórumokon, és a Kupasorozat honlapján is.

A következő verseny 2011 augusztus 12-14.-én kerül megrendezésre, a XI. Szigetközi Lovas Találkozó keretein belül Halásziban.
Addig is eredményes felkészülést, jó lovaglást kívánunk mindenkinek!

A Szervezők."


Berri lovarda

Kupasorozat 2011. június 25.

Máté

Máté

Máté

Máté

Laci

Laci

Laci

Laci

Lacika

Lacika

Viktor

Viktor

Viktor

Viktor

Sanyi

Sanyi

Vera

Vera

Vera

Vera

Lajos

Lajos

Betti

Betti

Szelid körül ...

Szelid körül ...

bezárás