2012. október 15.

Elismerte a város bajnokainkat

Paks Város Önkormányzata a város sportjáért, a hazai- illetve nemzetközi elismertségéért végzett munkája elismeréseként „Paks Város Sportjáért" kitüntetést adományozott Csoknyai Lászlónak, az Atomerőmű Sportegyesület cselgáncsozójának. A díjátadó ünnepségnek a városháza nagyterme adott otthont, ahol a kitüntetés átadása mellett köszöntötték az elmúlt időszak legeredményesebb sportolóit is.

A londoni olimpián kilencedik helyezett Csoknyai Lászlót családja, barátai, sportolótársai köszöntötték a hétfő esti ünnepségen. Mint azt elmesélte, az olimpia után egy rövid pihenőt tartott csupán és ismét elkezdődtek az edzések, hiszen újabb kihívás vár rá: a jövő évi budapesti Európa-bajnokságon szeretne bizonyítani.

Csoknyai László mellett köszöntötték az idei esztendőben nemzetközi versenyeken eredményesen szerepelt sportolókat: Bor Barnát, Pupp Rékát, Boros Gergelyt, Kiszl Vandát, Berkes Ferencet, Polányi Mátét és ifj. Ledneczki Lászlót is.

Bajnokaink

Az önkormányzat hosszú évek óta kiemelt figyelmet fordít a sportra - emelte ki köszöntőjében Hajdú János polgármester. A támogatásokkal több csatornán segítik a sportéletet: a kiemelt egyesületek támogatásán túl szakbizottsági pályázatok biztosítanak forrást, valamint egy pontrendszeren keresztül az olimpiai sportágakban nemzetközi eredményeket elért sportolókat is díjazzák - tette hozzá a polgármester. A díjátadón a TelePaks stábja is forgatott, összeállításukat a híradó után jelentkező Lelátó című magazinműsorban láthatják.

Forrás: Paksi Hírnök


Polgármesteri köszöntő

Polgármesteri köszöntő
Adobe PDF file, kB
2012. október 15.

bezárás