Adatvédelem

Személyes adatok védelme az Interneten

A honlap fenntartóiként megértjük, hogy a személyes adatok védelme fontos a Csámpai Lovassport Egyesület Internetes oldala és a hozzá tartozó weboldalak felhasználói (látogatói) számára. Az alábbi információ célja, hogy az oldalt felkeresők megértsék, milyen információkat gyűjtünk össze internetes oldalunkról, és ezeket hogyan kezeljük.

Általános információkérés

Ha egy felhasználó általános információkéréssel fordul a Portálhoz, meg kell adnia személyes adatait (pl. elérhetőségét). A Csámpai Lovassport Egyesület automatikusan, vagy a honlap fenntartói esetenként személyesen - a személyes adatok segítségével - válaszol a kérdésekre, és ezt használja fel a további levelezésben is. Az információt válaszkezelési statisztika stb. készítésére is felhasználjuk. A statisztika összesítve készül, és nem őrzünk meg neveket vagy egyéb személyes adatokat. Az összegyűjtött személyes adatokat semmilyen egyéb célra nem használjuk fel.

Kapcsolatfelvétel a Csámpai Lovassport Egyesülettel a személyes adatok védelmére vonatkozó irányelvvel kapcsolatban

A honlap számára fontos, mit gondolnak a felhasználók szolgáltatásainkról és irányelveinkről, világlátásunkról. Amennyiben az oldalra látogatóknak bármilyen kérdése, észrevétele vagy panasza merülne fel a személyes adatok védelmére vonatkozó irányelvvel kapcsolatban, vagy tudatni kívánja velünk észrevételeit Internetes és az Interneten kívüli tevékenységünkről, kérjük, tekintse meg Kapcsolat című oldalunkat, amely a honlap minden oldaláról elérhető.

bezárás